Bij de sportverkiezingen 2016 is afscheid genomen van de aftredende bestuursleden van Stichting Sport Promotie Zeewolde. Deze stichting heeft totaal 25 jaar het jaarlijkse sportgala in Zeewolde georganiseerd. Een nieuw bestuur heeft in 2017 het stokje overgenomen.
Stan Stokvis (voorzitter), Vincent Zijlstra (penningmeester) en Sandra Uijlenhoed (secretaris) kijken er naar uit om de successen van de afgelopen sportverkiezingen voort te zetten. Het programma zal worden aangescherpt waarbij de aandacht voor de vele sporters en sportvrijwilligers voorop blijft staan! Zij staan nog steeds centraal op deze avond.
Door de naam te veranderen in Stichting Sportgala Zeewolde wordt beter verwoord waar de stichting zich voor inzet.

Het hele jaar door kunnen sporters en teams voorgedragen worden voor de nominatie. Dit kan in de categorieën: sportman, sportvrouw, sporttalent meisjes, sporttalent jongens, sportploeg junioren, sportploeg senioren en sportvrijwilliger van jaar. Hoe aan te melden en welke criteria er gelden vindt u elders op deze site.

Het sportgala 2017 staat gepland voor 20 januari 2018. Wegens een verbouwing van de Levant, vindt het sportgala dit jaar plaats in The Lux.
Het is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *